x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookiesPermetre l'ús de cookiesNo permetre les cookies

Taller de cuina d'aprofitament
Lara De Gregorio

Cuina plats fenomenals a partir de sobres d'altres plats

La cuina d'aprofitament és una tècnica que es basa en la preparació de nous plats i receptes a partir de deixalles o sobres de la preparació d'altres plats.

Com ingredients principals, se sol recórrer a les sobres del batch cooking setmanal però també a les parts generalment rebutjades dels aliments frescos, buscant combinar-los de cara a la creació de sabors i textures diferents.


En aquest taller aprendràs a:

Reciclar totes les sobres que et quedin quan cuines per fer nous plats sorprenents i d'altíssim valor nutritiu, aprofitant-absolutament tot.

Diferents formes de preparar el menjar que ja tinguis feta, per no perdre cap propietat i depenent del temps de què disposis.

Conservar i manipular el menjar prop de la seva data de caducitat.

Maneres d'aprofitar la resta de vegetals bio (tiges i parts dures).


El taller inclou la degustació dels plats que cuinarem.

A més, et aniràs amb un dossier carregat d'informació sobre la cuina d'aprofitament i les receptes que hàgim cuinat.

T'esperem!

Lara De Gregorio

Naturòpata i coach nutricional, va cursar un màster en en nutrició i alimentació. Especialitzada en dietoteràpia ayurveda, nutrició esportiva i coaching nutricional.

Té múltiples formacions extres entre les quals: malalties auto-immunes, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies, fibromiàlgia, malalties articulars, disfuncions tiroides, relaxació i control d'estrès, kinesiologia aplicada a dietoteràpia, ... entre les més importants.


www.laradegregorio.com

Dates disponibles

Data

24/10/2019

Hora

18:30 a 20:30

Preu

50€

Disponibles

15

Quantitat

Comparteix a:
Subscriu-te a la nostra newsletter
I rep al teu correu electrònic les nostres novetats