x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookiesPermetre l'ús de cookiesNo permetre les cookies

Taller de Batch Cooking i cuina d'aprofitament
Lara De Gregorio



La passada primavera vam fer un curs de batch cooking

amb plats de temporada. Volem repetir l'experiència amb un nou taller en què tractarem les mateixes tècniques de conservació i optimització dels recursos que vam fer en el primer taller d'batch cooking amb la diferència que, en aquest cas, cuinarem plats de tardor-hivern.

En aquesta ocasió també parlarem de la cuina d'aprofitament, una tècnica que es basa en la preparació de nous plats i receptes a partir de deixalles o sobres de la preparació d'altres plats.

 

Com ingredients principals, se sol recórrer a les sobres del batch cooking setmanal però també a les parts generalment rebutjades dels aliments frescos, buscant combinar-los de cara a la creació de sabors i textures diferents.

 

En aquest taller aprendràs a:

• Què és realment el batch cooking i com treure-li partit.

• A programar un menú setmanal i a cuinar en només 2 h.

• Diferents formes de preparar el menjar que ja tinguis feta, per no perdre cap propietat i depenent del temps de què disposis.

• Reciclar totes les sobres que et quedin quan cuines per fer nous plats sorprenents i d'altíssim valor nutritiu, aprofitant-absolutament tot.

• Diferents formes de preparar el menjar que ja tinguis feta, per no perdre cap propietat i depenent del temps de què disposis.

• Maneres d'aprofitar la resta de vegetals bio (tiges i parts dures).

 

El taller inclou la degustació dels plats que cuinarem.

A més, et aniràs amb un dossier carregat d'informació sobre el batch cooking, la cuina d'aprofitament i les receptes que hàgim cuinat.

T'espero

Lara De Gregorio

Naturòpata i coach nutricional, va cursar un màster en en nutrició i alimentació. Especialitzada en dietoteràpia ayurveda, nutrició esportiva i coaching nutricional.

Té múltiples formacions extres entre les quals: malalties auto-immunes, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies, fibromiàlgia, malalties articulars, disfuncions tiroides, relaxació i control d'estrès, kinesiologia aplicada a dietoteràpia, ... entre les més importants.


www.laradegregorio.com

Dates disponibles

Data

21/11/2019

Hora

18:30 a 20:30

Preu

50€

Disponibles

13

Quantitat

Comparteix a:
Subscriu-te a la nostra newsletter
I rep al teu correu electrònic les nostres novetats