x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookiesPermetre l'ús de cookiesNo permetre les cookies

Cuina ràpida per a gent amb pressa
Silvia Riolobos

Amb la vida que portem, la pressa és l'excusa real i perfecta per imperdir-nos complir la nostra bona voluntat de menjar bé.

Segons la pròpia experiència de la Sílvia Riolobos, el primer pas d'aquest mètode és l'organització i la planificació. Però alguna cosa molt important en el dia a dia, el que veritablement ens fa sortir airosos de qualsevol situció amb èxit és sens dubte la capacitat d'improvisar amb el que tenim. La creativitat a la cuina, com en la vida és una qüestió de necessitat.

En aquest taller descobriràs des d'una actitud positiva, els recursos i eines, perquè per fi puguis menjar sa i fresc cada dia sense passar-te hores a la cuina.

¿Tracta de Batch Cooking? Si, però no. Farem preparacions que ens va bé tenir per fer-nos la setmana més agradable, aprendrem a organitzar la cuina, però principalment treballarem sobre un terreny zero ideal. És a dir, una nevera amb quatre coses, fam, i necessitat de tenir alguna cosa a punt en no més de 15 minuts.

Què aprendrem?

- Com abastir un rebost intel·ligent

- Batch Cooking bàsic

- Organització i planificació nivell 1

- Mètodes de tall i preparacions ràpides

 - Menjar funcional per diari

- Què triar si com fora de casa

 

Què receptes farem? 

- Crestes amb bleda vermella i ceba caramel·litzada

- Sopa de miso exprés

- Tarka dal de llenties vermelles

- Nachos de quinoa amb guacamole especial

- Galetes en un tres i no res

- Plum cake de pera

 

El taller inclou degustació de totes elles i el dossier: ORGANITZA LA TEVA CUINA EN 30 DIES I COMENÇA A MENJAR SA.




Aquest taller s'imparteix a la nostra botiga del carrer València nº186 (Barcelona)

https://image.ibb.co/iYAoqm/BS_mapa.jpg

Silvia Riolobos

Silvia Riolobos és tècnic superior en medicina tradicional xinesa per la ESMTC, especialista en nutrició energètica, cuina vegetal i teràpia floral (flors de Bach). Autora del llibre Simplement sa, en el qual divulga un estil de vida saludable, seguint el ritme de les estacions. Dirigeix la seva pròpia consulta, col·labora amb empreses que es preocupen per l'alimentació i la sostenibilitat i imparteix cursos presencials de manera regular a Madrid i Barcelona.

Ho sentim però en aquests moments no hi ha cap data disponible.
Comparteix a:
Subscriu-te a la nostra newsletter
I rep al teu correu electrònic les nostres novetats